Lien Van Ende grijpt de 'gouden laars' in Torhout

Lien Van Ende  grijpt de 'gouden laars' in Torhout
Vorig weekend was de Gouden Laars te gast in Torhout. Bij de junioren en young riders sprong Lien Van Ende naar de overwinning in de 1.40m hoofdrubriek. In het zadel van de 13-jarige Orlando-ruin, Ethias van 't Elzenhof klokte van Ende foutloos af in 36,53 seconden.

Slechts twee combinaties plaatsten zich voor de barrage. Beiden hielden ze het foutloos in deze tweede omloop. Lore DEcock sprong zich vorige week nog in de kijker, ditmaal haalde ze de tweede plaats. Op de rug van Heschung van T Ameldonk (v. Wandor van de mispelaere) stopte Decock de chrono in 37,42 seconden. Met één springfout in de basis omloop volgde Elisa Strubbe op de derde plaats.

Samen met Soir des Quarts (v. Hermes D'Authieux ) ging Strubbe Amber Bogaert (World Top Van De Steenberg) vooraf. Strubbe strandde eveneens op de vijfde plaats met Ibero Star vd Schelpenhoeve.

In de 1.30m rubriek was het Gilles Nuytens die de concurrentie achter zich liet met MAma Mia Picobello Z (v. Mr Blue). Nuytens werd opgevolgd door Anouk De Proft (Elenore Blue) en Jean-Baptiste De Brabandere (Isabel).

In de 1.20m rubriek was het dan weer Anouk De Proft die de overwinning greep. Samen met de KWPN-merrie, Eleonore Blue (v. Mr. Blue) nam ze de voorsprong op Paulien De Pauw (Daiquiri Droeshout) en Paris Vandousselaere (Caramel Wijngaardshoeve Z).

De 1.10m overwinning werd gegrepen door Axelle Meiresonne met Gaultier.

Klik hier voor de resultaten