Laatste selectiepunten voor Jeroen Schepers en Danny Loos

February 21, 2018

De Limburgse LRV ruiters verzamelden afgelopen weekend op de ruiterschool in Bilzen. Verschillende combinaties streden er voor de laatste selectiepunten voor het provinciaal kampioenschap.

In de Klasse Zwaar hield Jeroen Schepers de collega’s achter zich in het zadel van de 11-jarige Galiatho Z (v. Griseldi). Het duo bleef zo nipt voor op Dirk Vrancken op de rug van de Elvis Ter Putte-dochter, Donna van de Wezelhoeve. Danny Loos vervolledigde het podium met Lorenzo L.  Dit laatste duo schreef in de namiddag dan weer de winst op naam.

In deze tweede omloop bleven ze Thomas Symons met Esteban van Waerde (v. Whitesnake) en  Steven Konings met Fidel voor.

Joris Schepers snelde naar de overwinning in de klasse M. Met onder het zadel Castor Z (v. Urasie des Trois Bouleaux) bleef Schepers voor op de Diepenbeekse Leen Geysen. Geysen volgde met Hastalavista Ijzeren Lindehof terwijl Lauren Vangronsveld (Victoria) de derde plaats voor zich nam.

Ook in de namiddag proeven van de klasse midden hield Schepers met Castor Z het overige deelnemersveld achter zich. Thys Goemens (Kamira) en Danny Loos (Kirentina van het Gildenhof) volgden er op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Leen Geysen won dan weer de klasse Licht. Zij greep de overwinning in de ochtend met Honolulu Ijzeren Lindenhof. Evi Hendrix schreef de namiddag overwinning op haar naam met Isolde van de Kievitsdriessen.

Klik hier voor de resultaten