Zara Poels en Jorien Livens snellen naar de overwinning op Stal Hulsterlo

January 23, 2018

Terwijl de jonge hengsten aan het werk waren in het Azelhof en de internationale springcombinaties op het Zilveren Spoor haalde de Antwerpse amazone, Jorien Livens de 1.30m Big Tour overwinning op Stal Hulsterlo in Meerdonk.

De hoofdwinst was er in de 1.40m Grote Prijs voor Zara Poels. Samen met High Five (v. Calvaro) bleef Poels voor op Dimme D’Haese in het zadel van de Calvaro-nazaat, Tendresse Du Fort. Jorien Livens werkte het podium af met Valley DH Z (v. Va-Vite).

Joep Wenselaer en Steven Van Meersche vervolledigden de top vijf i deze 1.40m rubriek.

Livens vertrouwde in de 1.30m proef  op haar bekende 14-jarige Conassis van de Helle (v. Clearway). Het duo snelde naar de overwinning voor Naomi Soubain met de Cooper van de Heffinck -nazaat, Ilandra van de Lijnsaerd en Anouk de Proft in het zadel van Eleonore Blue (v. Mr. Blue).

De immer snelle Oost-Vlaamse Niki Geenens hield de concurrentie in de 1.20m rubriek achter zich. Geenens haalde de overwinning op de rug van Helios van de Spelonckhoeve (v. Dulf van den Bisschop). Het duo werd opgevolgd door Femke Vercauteren (Ishtar van de Rhamdiahoeve) en Tom Verduyn (Kosmo van hof ter boone) op een respectievelijke tweede en derde plaats.

De 1.10m rubriek stond na afloop op naam van Vincent De Vlieger. Samen met Flying Picasso ging De Vlieger Dean Depelseneer (No Competition) en Lies Neyrinck (Ilke) vooraf.

Celine Vincent en Cache Coeur Z grepen de 1.00m overwinning.

Voor de resultaten klik hier