Jordy Verboven heeft topdag op Indoor Meldert

December 19, 2017

Afgelopen zondag hield Jordy Verboven zijn collega-ruiters op een nipte afstand in de klasse Zwaar van het Indoor Meldert. Verboven en Jablo van de Oude Hoeve (v. Echo van het Neerenbosch) snelde naar de overwinning in 29,10 seconden. In totaal haalden vier combinaties de barrage-finish foutloos.

Jordy Verboven bleef daarbij voor op Steven Konings in het zadel van Fidel. Konings won al enkele Limburgse Indoor wedstrijden dit seizoen. Ditmaal stelde hij zich tevreden met een tweede plaats na een finish in 29,65 seconden.

Matthijs Ulenaers volgde op de derde stek in het zadel van Greta van Erpekom. Het duo bleef net geen vier seconden voor op Kissy Eerlings met Treasure van het Eeropahof.

De klasse M viel ten prooi van Danny Loos met Kirentina van het Gildenhof (v. Gold Fever van ‘t Heike). Loos wist als enige de basis foutloos af te werken. Bieke Hendrix volgde op de tweede plaats met Aurora van de Dresseling terwijl Laura Paulissen het podium afwerkte met onder het zadel Indi van het Bolderhof.

In de klasse L wist Cedric Nouwen de overwinning op zijn naam te schrijven na een foutloze omloop met Heros Van het Hezerhof. Evi Hendrix (Isolde van de Kievietsdriessen) en An-Sofie Keulen (B Inimini Z) volgden op een tweede en derde plaats.

Klik hier voor de resultaten