Joeri Van Looveren snelt naar de winst op Indoor Rijkevorsel

January 16, 2018

Niet minder dan vier combinaties kwalificeerden zich voor de barrage van de hoofdrubriek van het Indoor Rijkevorsel. Alle vier de duo’s hielden het ook in de barrage van de klasse Zwaar foutloos. Joeri Van Looveren klokte daarbij af in de snelste tijd. Op de rug van Flavio stopte van Looveren de timer op 34,58 seconden, ruim twee seconden sneller als Kris Aernouts met Icebreaker van ‘t Klaterven.

Na een finish in 37,21 seconden haalde Aernouts het van Stijn Schuurmans die met Fokker 50 naar de derde plaats snelde in 39,18 seconden. Jeroen Geerts was de traagste foutloze in de barrage. Met onder het zadel Japrilli VH strandde Geerts net buiten het podium op de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Nick Adriaensen met Labelle vd Middelstede.

In de klasse M bleef Jan Mertens met Lovedealer W voor op  Jarne Francken. In totaal haalden vier combinaties de barrage. In het zadel van Dame Z bleef Francken Evelien Van Looveren vooraf.  Op de rug van Quasina III St Ghyvan Z strandde ze op de tweede plaats met één springfout. Wim Bartholomeeusen vervolledigde het podium met Marlou van de Leeuwerk.

In de klasse L was het Siebe Van Looveren die de concurrentie achter zich liet. Samen met Katra vd Mereyt ging ze Wim Bartholomeeusen met Nikita van de Leeuwerk en Jan Mertens met Goodtimes vooraf.