Jimmy Vandeven en Geoffrey Cobbaut gaan met alle prijzen lopen in Moorsele

Jimmy Vandeven en Geoffrey Cobbaut gaan met alle prijzen lopen in Moorsele
Gisteren was er weer een drukke dag in het Zilver Spoor waar de eerste kwalificatie voor de kleine Grand Prix werd gereden. Het was Jimmy Vandeven die als snelste in 50,20 seconden rond het parcours reed met Baltic. Hij werd opgevolgd door Joris Vergauwen met Foxy Lady (v. Burggraaf) die over de eindmeet ging in 52,22 seconden. De top drie werd vervolledigd door Jan Claeys met Blackmail JB (v. Berlin) die finishte in 52,32 seconden.

Lambert Sylvain nam de vierde plaats voor zijn rekening met Scirocco d'Ello (v. Airborne Montecillo) in een tijd van 54,82 seconden. Enkele honderdste van een seconde trager kwam Maximilien Lemercier op de vijfde plaats te staan met Dandy du Calvaire (v. Berlin) en stopte de tijd in 55,51 seconden.

Bij de 1.20m proef waren het terug Geoffrey Cobbaut en Jimmy Vandeven die de proef domineerde. De snelste was het paard Call Me met Geoffrey Cobbaut die door de finish gingen in 52,74 seconden. Op de tweede plaats kwam Vandeven dan met zijn paard Hylco in een tijd van 52,91 seconden. De derde plaats was terug voor Cobbaut met Morena in een tijd van 55,59 seconden.

Christof Deraedt ging over de eindmeet in 55,76 seconden met Halinka van het broekdal (v. H&M Cabrio van de Heffinck) en Jimmy Vandeven vervolledigde de top vijf met zijn ander paard Baltic in een tijd van 56,24 seconden.

1.10m

  1. Jimmy Vandeven - Fortuna

  2. Marc-Antoine Deroite - Epoca

  3. Maximilien Lemercier - Uranium de wisme

  4. Els Lefever - Eliot

  5. Jan Claeys - Joye d Ello vd Keete


1.00m

  1. Marc-Antoine Deroite - Lieke

  2. Jimmy Vandeven - Vittel

  3. Julia Pouille - Bonbon

  4. Helen Stewart - Gurmeeta

  5. Arthur Dutrieu - Hermes


Klik hier voor alle resultaten.