Jens Vandenberk is niet te stoppen in de Warre

January 5, 2018

Eerder deze week sprong Jens Vandenberk zich in de kijker tijdens de 1.35m Grote Prijs op het Hippisch Centrum De Warre in Neeroeteren. Ook tijdens het vervolg van de nieuwjaarsweek liet de Limburgse springruiter zijn collega’s achter zich in de hoofdrubriek.

Op donderdag snelde Vandenberk naar de 1.35m winst met de 11-jarige Hardi (v. Wandor vd Mispelaere). De combinatie klokte foutloos af in 27,116 seconden en bleef zo nipt voor op Wesley Carmans met Gitana van ‘t Ertsenhof (v. Flying Electro). Carmans stopte de timer op 27,641 seconden en ging zo Niels Bulthuis met Charity vooraf.

Net buiten het podium volgde Brecht Goossens op de rug van Charity. De buitenlandse springruiter, Nicolas Toro vervolledigde de top vijf met Cinderello.

Ook in de 1.25m rubriek kwam de overwinning op naam te staan van Jens Vandenberk. Ditmaal met zijn vertrouwde Chiquita (v. Tsar Hero). Na een finish in 25,301 seconden wist hij slechts een fractie voor Laurent Nuyens met Just Daddy P (v. Nagano) te blijven. Ook Joris Geenen hield de timer onder de 26 seconden. Geenen vertrouwde daarbij op de kunsten van Chivaz.

De 1.15m proef kwam op naam te staan van Wesley Carmans. Met onder het zadel Hades wist Carmans de Antwerpse Stephanie Storms (Adieu Z) en Ina Meylaerts (Capitana G Z) vooraf te blijven.

De 1.00m winst kwam op naam te staan van Robin Zeelmaekers met Hermine.

Klik hier voor alle resultaten