Jens Vandenberk domineert nieuwjaarsjumping De Warre

January 3, 2018

Op de tweede dag van het jaar verzamelden de Limburgse springruiters zich op het Hippisch Centrum De Warre in Neeroeteren. In de 1.35m Grote Prijs van deze eerste wedstrijd van het jaar snelde Jens Vandenberk naar de overwinning. Vandenberk  en de 9-jarige Andiamo Z-merrie, Espresso haalden de finish foutloos in 28,475 seconden.

De combinatie bleef zo voor op Alain Gilson met Vipreska de la Falize (v. President). Gilson klokte foutloos af in 29,237 seconden. HEt duo werd opgevolgd door Yenthe Schrijvers met Enjoy.

Net buiten het podium volgden Guido Hornesch (Gh3) en Twiggy Wouters (Abbigail) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Ook in de 1.25m rubriek wist Vandenberk de concurrentie achter zich te houden. Ditmaal met onder het zadel Chiquita (v. Tsar Hero). Op de rug van de sBs-merrie sprong Vandenberk naar de winst in 28,839 seconden. Johnny Geusens (Gazelle) en Dirk Geenen (Astra Driehoeven Z) vervolledigden het podium.

In de 1.15m rubriek was het Birthe Goossens die met Hope van de Bakkershoeve de winst op haar naam schreef. Het duo wist net geen seconde voor te blijven op de Antwerpse Stephanie Storms met Adieu Z. Leander JAckers en Cadence Z werkten het podium af.

De 1.05m proef kwam op naam te staan van Rob Gradussen.

Klik hier voor de resultaten