Jelle Limbourg voor Christophe Vanderhasselt in GP

Jelle Limbourg voor Christophe Vanderhasselt in GP
Christophe Vanderhasselt was het voorbije weekend voor de tweede week op een rij gastheer op de regionale HGVBB wedstrijd in Ternat. Net als een week eerder werd Vanderhasselt 2e in in Grote Prijs. Hij had onder het zadel Diado d'Enfer. Hij werd ook nog 5e met Gino van de Vrunte. De overwinning was voor Jelle Limbourg en Uranie. Hij heeft deze merrie van Stijn Van Handenhoven sinds een jaar onder het zadel en wist al uitstekende resultaten op internationaal niveau te behalen. Joris Vermeir, schoonbroer van Christophe Vanderhasselt, werd 3e met Fidler-J. Geert Van Rossem, die enkele straten verder woont, sprong met Irco van Klapscheut naar de 4e plaats. Moeder van deze ruin is Esquina Van Klapscheut, deze werd door Shane Sweetman tot Grand Prix niveau gebracht.

Op vrijdag domineerde stal Van Es-De Swert de 1m20 rubriek. Ellen De Swert won met Escape en werd 2e met Valserano. Voor Danny Van Es was er een 3e (Bartholomeus) en 4e (Cantchelaro du B&A) plaats. Gail Demuynck en Amadee van het Slogenhof werden 5e.
Zaterdag zagen we dezelfde top 4 met De Swert op 1 (Valserano) en 2 (Escape) en Van Es op 3 (Uganda) en op 4 (Cantchelaro du B&A). Op de 5 plaats eindigde Robynn Gruwe met Poesie de Vizy.
Van Es en Uganda wonnen ook nog de 1m15 reeks.

Klik hier voor de uitslag.

[caption id="attachment_66649" align="alignnone" width="200"]Jelle Limbourg en Stijn Van Handenhoven Jelle Limbourg en Stijn Van Handenhoven[/caption]