Jan De Pauw moet Zwitserse Duguet voor laten gaan op FHE

Jan De Pauw moet Zwitserse Duguet voor laten gaan op FHE





De voorlaatste rubriek van de dag, de CSI2* 1.35m, is in schoonheid afgesloten. Tijdens deze proef was de Zwitserse Romain Duguet de te kloppen man. Na al een vlotte basis omloop deed hij er met Tipsy Girl Loisel (v. Diamant de Semilly) er nog een schepje bovenop in de barrage. In een zeer snelle barrage rit van 29,88 seconden sprintte het duo naar de overwinning. Daarmee liet hij de twee de Belgische deelnemers De Pauw en Strubbe achter zich.

Jan De Pauw was niet ver verwijderd van de overwinning.  Na een foutloze rit in 30.25 seconden kwam de ruiter met Ensor vh Moleneind (v. Waikiki vh Moleneind) een kleine halve seconden later over de finish. Elisa Strubbe vervolledigde de top 3 op de rug van Soir des Quart (v. Hermes D'Authieux) in een tijd van 30,75 seconden.

Anne-Liza Makkinga en Con Cara (v. Con Air) gingen foutloos over de meet in een tijd van 31,13 seconden, wat goed was voor een vierde plaats.
De top 5 vervolledigen we met Patrik Spits en zijn merrie Jacobien Dwerse Hagen (v. Va Vite) in een tijd van 31,44 seconden

Kijk hier voor alle resultaten.