Ine Brosens laat de concurrentie achter zich in Meer

Ine Brosens laat de  concurrentie achter zich in Meer
Slechts vijf combinaties kwalificeerden zich voor de barrage klasse Z tijdens de LRV indoorwedstrijd in Meer. Ine Brosens haalde daarbij de winst op de rug van de 12-jarige Ferdinand van 't Palmenhof (v. Triomphe de Muze) na een foutloze omloop in 25,12 seconden. Stef Leenaerts en Charming Boy volgden op de tweede plaats. De combinatie had ruim twee seconden meer nodig om de eindmeet te kruisen.

Lokale springruiter Dirk Vinckx volgde op de derde en vierde plaats. Samen met Idris hield hij het foutloos, goed voor de derde plaats. In het zadel van Borus strandde hij op de vierde stek na één springfout. Tom Stoffelen vervolledigde de top vijf op de rug van Hinde.

In de klasse M haalde Tom Stoffelen opnieuw de vijfde stek, ditmaal met de Zangersheide-gefokte Casme VDB Z. Anne Pillot en Illusion sprongen naar de winst. Pillot nam nipt de voorsprong na een foutloze barrage in 27,34 seconden. Yvonne Christiaensen en Chabbi V Z kruiste de finish foutloos in 27,57 seconden en nam zo genoegen met de tweede plaats. Loes Leenaerts strandde op de derde plaats met Iris. Ben Goetschalck (De Zazoe van het St Anneke) strandde op de vierde stek.

Klasse L

  1. Jos Van Looveren - Erica

  2. Jan Stoffelen - L'Esprit

  3. Tom Stoffelen - Zirocco's Son Z


Klasse B

  1. Marlies Beveren - Havaro CK Z

  2. Stef Brosens - Moonlight ERKJ

  3. Eveline Michielsen - First vd Schoorseheide