Holly Smith is de snelste Brit in eigen land

Holly Smith is de snelste Brit in eigen land
In Hickstead startte vandaag de eerste dag van de The Al Shira'aa Hickstead Derby Meeting. Het eerste parcours voor de CSI4* ruiters was er eentje op een hoogte van 1.50m. Er gingen 37 combinaties van start waarvan er 7 een eerste foutloos parcours aflegde. Deze 7 kwamen terug voor de barrage tegen de tijd. De Britten waren met 6 duidelijk in het voordeel. En of dat voordeel loonde.

Het was de Britse Holly Smith met Quality Old Joker ( O.B.O.S. Quality) die de snelste barragetijd realiseerde. Holly klokte af in 43.05 seconden. Met deze chrono verwees hij de Ier Billy Twomey naar de 2de plaats. Billy deed hierbij een beroep op de pas 8- jarige Eindhoven G.H. ( Vaillant). Zij zagen de chrono stoppen op 44.12 seconden. De 3de en laatste foutloze combinatie in de barrage was Jessie Drea met Mullaghdrin Touch The Stars ( Touchdown). Jessie haalde de eindmeet in 45.67 seconden. De snelste 4- punter was Roe Spencer met zijn Wonder Why ( Padinus). Roe eindigde als 4de in de einduitslag in de snelste tijd van 43.00 seconden. Phillip Miller sluit met 1 springfout van zijn  Unbelievable Lady ( Unbelievable Darco) de top 5 af.

Voor ons land kwam er geen ruiter aan de start en de ruiter die recent in Lummen de Derby won namelijk Johnny Pals vinden we nu met zijn A Lee Spring Power ( Argentinus) op de 16de plaats na 1 springfout in het basisparcours.

Klik hier voor de resultaten.