Hanne Stes snelt naar de winst in Hulsterlo. Freye Heirbaut grijpt klassementswinst.

February 21, 2018

Afgelopen haalden heel wat regionale combinaties alles uit de kast voor de finales van de medium Best-Mix tour en Small Ruitersweelde tour. In de 1.35m klasseerden vier combinaties zich voor de barrage, alle vier hielden het foutloos in deze tweede omloop. Hanne Stes hield de concurrentie achter zich in het zadel van Karoline of Ballmore (v. Diarado). Het duo klokte foutloos af in 42,19 seconden en bleef zo voor op Kevin Meersman met Indezz M.

Meersman kruiste de finish in 42,75 seconden en bleef zo voor op Steven Van Meersche in het zadel van de 8-jarige Echo van het Neerenbosch-nazaat, Kwideca D Or. Philip Poppe strandde net buiten het podium op de vierde plaats met Taranca P. Met één tijdsfout in de basisomloop vervolledigde Dimitry Van Looveren de top vijf op de rug van Ibrahim.

1.25m Best-Mix challenge

Steven Vermeir haalde de overwinning afgelopen weekend in de 1.25m rubriek. Samen met Qarrincha STB Z (v. Quidam de Revel) bleef hij Celine Sillis (Kobra DB) en Lucien Dewachter (Katlanrparflam v d Kleyenberg) voor. Audrey de Bock (Diamond Rose) en vader, Valentijn (Like a Diamond van het Schaeck) vervolledigden de top vijf op een respectievelijke vierde en vijfde plaats. In de tussenstand van de 1.25m rubriek klassement grijpt Freya Heirbaut de leiding met Folia van de Boslandhoeve.

Klik hier voor alle andere uitslagen