Gregory Vos, Kyle Cuypers en Senne Poosen imponeren met jonge paarden in het Woutershof

Gregory Vos, Kyle Cuypers en Senne Poosen imponeren met jonge paarden in het Woutershof
De jonge paarden waren heer en meester op zondag tijdens de Kempische Regionale op het Woutershof in Kuringen. Bij de zesjarigen wist de Z-merrie, Frida vh Scheefkasteel Z (v. Fidjy of Colors) de winst te grijpen met in he zadel Marjan Poukens.

De Zangersheide merrie sprong naar de overwinning in 53,17 seconden. Slechts vier combinaties slaagden erin de barrage foutloos af te werken. Gregory Vos volgde daarbij op de tweede plaats in het zadel van zijn Noblesse. De combinatie kruiste de finish foutloos in 53,26 seconden. Catherin Gustin en Casanova vervolledigden het podium.

Het duo werd opgevolgd door Johan Ooms (Palermo van Paal Z) en Frederique Borgoens (Twisty Girl Z) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Toulon levert winnaar vijfjarigen

Samen met Mystic Lady Van't Buxushof (v. Toulon) sprong Kyle Cuypers naar de overwinning bij de vijfjarigen. Samen met de BWP-dochter van Cleo Van 't Buxushof  (v. Karioka del Follee) stopte Cuypers de klok in 39,63 seconden. De combinatie bleef zo net geen seconde voor op Senne Poosen met MArcus. Wim Aegten vervolledigde het podium met onder het zadel Ugana AZ.

Senne Poosen haalde dan wel zijn slag in huis tijdens het kampioenschap voor vierjarige springpaarden. Op de rug van Interceptor bleef hij ruim drie seconden voor op Wout Neven met Heureuse Nouvelle Wh. Brecht Goossens vervolledigde het podium.

Klik hier voor de resultaten