Giovanni Qaughebeur wint grand prix bij jumping Breemeersen

Giovanni Qaughebeur wint grand prix bij jumping Breemeersen
Dit weekend was het het jumping in Stoeterij de Breemeersen in Aalter. Bij de grand prix op zaterdag gingen er zes combinaties door naar de barrage. Hier liet Giovanni Quaghebeur van zich horen. Hij wist het snelst de barrage rond te komen zonder strafpunten. Met een tijd van 35,16 seconden ging hij met Espoir (v. Diamant de Semilly) door de finish. Olivia Kinneson bleef ook foutloos in de barrage maar was net iets trager met een tijd van 37,04 seconden. Ze deed dit met haar paard Quitonia De La Lour. De top vijf werd aangevuld met elk 4 strafpunten in de barrage. Zo stond Gilles Faveere met Gipsy F op de derde plaats, Lianne Mars en Dinamy (v. Guiminko x Zeno) op vier en op vijf Niels Neyt met Illy.

Voor de grand prix werd er ook een small grand prix gereden. Hier was de winst voor Lianne Mars en Dinamy (v. Guiminko x Zeno) met een snelle barrage van 31,25 seconden. Enkele honderdste van een seconde trager ging Shauni Heleyn door de finish. Samen met Juna van 't Clavotterhof (v. Watch Me van 't Zorgvliet x Urban van de Stuyver) zette ze een tijd neer van 32,47 seconden. Op de derde plaats eindigde Charlotte Vanneste met Bingo De Laubry (v. Mr. Blue x Darco). Zij werd gevolgd door Aliki Rotsaert met Jacinto Dwergse Hagen (v. Va Vite x Gotspe) en Mathias Naert met Jannes van 't Spoel (v. Filmstar x Elektrant xx).

In de 110 cm proef voor jonge paarden wist Lisbeth Vandeven met Clubman 2 (v. Katoki) het snelste parcour te rijden. Achter haar kwamen Giovanni Quaghebeur met Laila van de Wellington en Isabel de Rycker met Gentlemen van Loheky (v. Thunder van de Zuuthoeve x Kolibri).

100 cm

  1. Zoe Mortreu - Porto

  2. Gilles Faveere - Calvarino

  3. Marie Van Cauwenberghe -  F.D.104A ter Linden


90 cm

  1. Bjorn Inghels - Reus

  2. Anad's Verbeke - Casiyana Z

  3. Louise Verschueren - Joly


80 cm

  1. Zoe Mortreu - Milly

  2. Fleur Grootaert - Ma Belle Fleur ter Eycken

  3. Sherilee Van De Walle - Laptop


70 cm

  1. Fleur Grootaert - Ma Belle Fleur Ter Eycken

  2. Ellen Somers - Tristen

  3. Florence Bekaert - Iskander RS


Op zondag was er nog een hele dag vol jumping. Zo ging bij de 120 cm proef Ellen Vandeven met Too Late De Breve Z het snelst door de finish in de barrage met een tijd van 26,74 seconden. Iets trager ging Tom Sneppe met Kashmira vd Lentakker door de finish in een tijd van 27,84 seconden. De top drie werd vervolledigd door Jelle Sappin met Jakarta vh Merelsnest. In de 110 cm categorie was de winst voor Rhune Leenknegt met Furie DWS Z. Zij werd gevolgd door Noa Duyck met Adamo DH en Erwin Wulteputte met Linda.

100 cm

  1. Naomi Schmidt - Chanti v/h Pachthof

  2. Michele Schockaert - Egoosje

  3. Heleen Van Cauwenberghe - Valence Z


90 cm

  1. Merel Verstuyft - Waylestro Boy

  2. Naomi Schmidt - Chanti v/h Pachthof

  3. Yentl Heirbrandt - Britney.


Voor alle uitslagen klink hier.