Geoffrey Cobbaut viert feest in het Zilveren Spoor

Geoffrey Cobbaut viert feest in het Zilveren Spoor
Er was een enorme opkomst gisteren voor de Kleine Cup op het Zilveren Spoor in Moorsele. In de 1.30m Grand Prix kwalificatie wist Geoffrey Cobbaut de overwinning op zijn naam te schrijven.

De Oost-Vlaamse springruiter haalde de overwinning met Energy onder het zadel. Cobbaut klokte foutloos af in 64,34 seconden en bleef zo nipt voor op xavier Hazebroucq met Thyrion de Cafre. Eveneens onder de 65 seconden volgde Shari Delaet op de derde stek met onder het zadel haar vertrouwde Figaro Z.

Beiden met ruim 67 seconden op de timer vervolledigden Benjamin Pieters (Karnivale RP) en Marc-Antoine Deroite (Tamalou) de top vijf op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

De Franse springruiter, Deroite haalde bovendien de winst in de 1.20m rubriek. Daar sprong hij naar de overwinning met Aspen. Als enige haalde het duo de finish onder de 58,00 seconden. Jimmy Vanndeven won vorige week nog meermaals in het Zilveren Spoor ditmaal strandde hij op de tweede stek met Cornado en ging zo Geoffrey Cobbaut met Bastion vooraf.

Klik hier voor alle resultaten