Famke Adina HDH springt naar de winst in Sentower's FSA

Famke Adina HDH springt naar de winst in Sentower's FSA
De jonge paarden voelen zich thuis in het Sentower park. Het Sentowerpark gaf het leven aan de FSA (Future Stars Academy). Het project is uitgegroeid tot de nummer één indoor wedstrijd voor jonge paarden. Dit weekend reed Leon Hegge naar de overwinning bij de zevenjarigen.

Op de rug van de Bacardi VDL-dochter, Famke Adina HDH. Het duo klokte foutloos af in 36,50 seconden. Christian Slawinski volgde op de tweede plaats met Casarah (v. Cassini I) na een foutloze barrage in 37,45 seconden. Guy Janssens plaatste zich op de derde plaats met Fun Again.

De top vijf werd afgerond door Jan Vlemmix (Kapucijn vd Donkhoeve, v. Vagabond de la Pomme) op vier en Kissy Eerlings (Kometh von der Weretherbach, Diddas) op vijf.

Ook bij de zesjarigen wist Guy Janssen zich te klasseren. Janssens strandde er op de tweede plaats en derde met Granada. Rodrigo Almeida sprong naar de overwinning op de rug van Calvaro Girl (v. Calvaro). Na een foutloze omloop in 30,11 seconden namen ze de overwinning in de proef gesponsord door Dorperheide.

Nico Baerts volgde op de vierde plaats met de Zangersheide gefokte MAQ Master Z (v. Moujik de Sohan). Antwerpenaar Laurent Nuyens vervolledigde de top vijf. Samen met Las Vegas Dwergse Hagen (v. Va -Vite) kruiste hij de eindmeet in 33,34 seconden.

5-jarigen

  1. Alexander Housen - Duel De HSP

  2. Loewie Joppen - Iron Lady

  3. ANnika Axelsson - Image Olympic


4-jarigen

  1. Niels Gerits - H. United Colors NG

  2. MAxime Kuyckx - Graciosa Z

  3. Aline Mertens - Andiamo's Angel van het Legita