EQuteam-ruiter, Randy Sherman naar de winst in Waregem's GP

EQuteam-ruiter, Randy Sherman naar de winst in Waregem's GP
Afgelopen weekend was het Equteam-ruiter, Randy Sherman die de Amerikaanse vlag liet wapperen tijdens de regionale WVUR wedstrijd in Waregem. In de 1.25/1.30m Grote Prijs Stad Waregem sprong Sherman naar de winst met de 9-jarige Deister-dochter, Center Fold. Samen met Willy Matton's merrie klokte hij foutloos af in 27,82 seconden.

David Tanghe volgde op de tweede plaats met Cumantin vd Hacienda Z (v. Cumano Z). De combinatie stopte de klok in 28,18 seconden. West-Vlaams springruiter, Hendrik Denutte strandde op de derde plaats. Samen met Fariello van de Mispelaere (v. Querlybet Hero) haalde hij de finish foutloos in 28,35 seconden.

Marc De Brabandere (Darranty By Mdl) en Louise Losfeld (Quacia des sis censes) vervolledigden de top vijf op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

In de 1.15m op vrijdag was het Paris Vandousselaere die de concurrentie achter zich liet. In het zadel van de 16-jarige Caramel Wijngaardshoeve Z bleef ze Axana Denys met Carlies Van de Waaienburg (v. Saros van 't gestelhof ) voor.

Op zondag werd er tot 1.10m hoogte gebouwd. Bij de seniors was het Leen Van Rossem met Carpe Diem die de winst greep. Bij de juniors was het Merel Verstuyft (Waylestro Boy) die het snelst door de finish raasde.

Klik hier voor meer resultaten