Dominic Webb en Luc Poets vieren feest op het Sentower Park

December 6, 2017

Afgelopen zondag werd de Animo Cup 2 op het Sentower Park afgesloten met de 1.25m Kleine Grote Prijs. Daarin snelde Dominic Webb naar de overwinning in het zadel van de KWPN’er Alvatore (v. Salvatore). Het duo klokte foutloos af in 25,09 seconden en bleef zo slechts enkele tienden van een seconde voor op Laurie Leonard met Record de Virton (v. Kashmir van Schuttershof).

Het volledige podiumveld hield de timer onder de 26 seconden. Johny Geusens sprong daarbij naar de derde plaats met onder het zadel Gazelle G. De top vijf werd afgewerkt door Marco Sas en Carino FZ op vier en Katrien Verbeeck met Chocolatina op vijf.

Luc Poets aan zet in de nevenrubrieken

De 1.15m rubriek kwam op naam van Luc Poets met de 14-jarige Darco-dochter, Davina van de Heuvelhoeve. De combinatie stopte de timer als enige onder de 56 seconden. Marie Leveque volgde met Easy Luck de Gelivaux voor Lieslot Boons op de rug van Cicarlos

Ook in de 1.05m proef bleek Luc Poets de snelste met de Darco-dochter. Hij bleef er Kyle Cuypers voor die met My Lady van t Buxushof op de tweede plaats strandde. Cuypers volgde zichzelf op op de derde stek met Mystic Lady van t Buxushof.

Klik hier voor alle resultaten