Derde plaats voor Gilles Nuytens in Grote Prijs van Gelderland

Derde plaats voor Gilles Nuytens in Grote Prijs van Gelderland
Ook in Jumping de Achterhoek komt de dag ten einde. Hier werd er zojuist afgesloten met een Grote Prijs op een hoogte van 1m30 voor de ponies. Het was Pam Nieuwenhuis die de Nederlandse eer hoog wist te houden door met haar Zeppe van de IJsseldijk (v. Zodiak) naar de winst te rijden. In de barrage liet het tweetal een mooie foutloze ronde zien in een tijd van 36.57 seconden.

Ze bleef daarmee voor op de Ier Tom Wachman en zijn Flinstone B (v. Kings  Master) die naar de tweede plaats wist te rijden in een tijd van 37.02 seconden. Voor de Belg Gilles Nuytens die vanmiddag al eerder de Junioren Grote Prijs op naam schreef, was er nu een derde plaats. Ditmaal in het zadel van Ballyowen Maybell Molly (v. Monaghanstown Fred) wist hij een foutloze ronde neer te zetten met een tijd van 37.76 seconden.

Slechts vier combinaties behaalden de barrage, waarvan enkel de top drie foutloos bleef. Zo eindigde de Britse Claudia Moore op een vierde plaats nadat zij met haar Elando van de Roshoeve (v. Rebus G) vier strafpunten moest incasseren in een tijd van 40.06 seconden. Haar landgenote Mia-Charlotte Becker eindigde op de top vijf. Zij kreeg met haar Christoph Columbus 3 (v. Charivari) een strafpunten aangerekend voor tijd in de eerste omloop.

 

Klik hier voor alle resultaten