Danny Loos, Steven Konings en girl power op het indoor Gewest Lummen

January 23, 2018

Afgelopen zondag verzamelden de LRV ruiters van het Gewest Lummen voor de springindoor. In de eerste omloop van de klasse Zwaar wist slechts één combinatie zich te kwalificeren voor de barrage. Danny Loos en Kinky Boy van het Gildenhof (v. Nabab de Reve) grepen zo de overwinning.

In het zadel van de 8-jarige BWP’er bleef hij Matthijs Ulenaers met Greta van Erpekom (v. Chatman) voor. Loos haalde eveneens de derde plaats, ditmaal met onder het zadel Lorenzo-L. De twee omloop van de klasse Zwaar was een parcours progressief. Ditmaal hield Steven Konings de concurrentie achter zich.

Samen met Fidel ging hij Danny Loos met Kinky Boy en Matthijs Ulenaers met Greta vooraf.

Danny Loos blijft op het podium. Girl Power in de Klasse M

Niet minder dan zes combinaties haalden de eindmeet van de klasse M foutloos. Op de rug van Callano Z (v. Candillo Z ) snelde Nick Vranken naar de overwinning in 50,90 seconden. Het duo werd opgevolgd door Laura Paulissen met Indi van het Bolderhof. Paulissen klokte foutloos af in 51,57 seconden en bleef zo nipt voor op Carmen Moors in het zadel van Majoor van de Moorkeshoeve.

In de tweede omloop van de klasse M hielden drie duo’s het hout in de lepels. Lauren Vangrondsveld en Victoria waren de enige die de timer onder de 55 seconden hielden.  Danny Loos volgde op de tweede plaats met Kirentina van het Gildenhof voor Joris Schepers met Castor Z.

Daar is Leen Geysen weer

De klasse L viel opnieuw ten prooi van Leen Geysen. De Diepenbeekse amazone wist nipt voorsprong te houden op Aliene Wuyts met Lukito vh Yzeren Lindenhof. Aliene Wuyts volgde op de tweede plaats met Violetta terwijl An-Sofie Keulen het podium vervolledigde met B. Inimini Z.

Ook in de tweede omloop schreef Leen Geysen de overwinning op haar naam.