Danny Loos en girl power op Indoor Grote Brogel

January 31, 2018

Er was geen stoppen aan  Danny Loos op de Indoor Grote Brogel afgelopen zondag.  Loos sprong met Kinky Boy van het Gildenhof (v. Nabab de Reve) naar de overwinning in 39,36 seconden. Jeroen Schepers zat hem op de hielen en verbeterde Loos’ tijd met bijna drie seconden.

Op de rug van Galiatho Z (v. Griseldi) sprong hij één balk uit de lepels en volgde zo op de tweede plaats. Matthijs Ulenaers strandde op de derde plaats met eveneens één springfout. Ulenaers en Greta van Erpekom bleven Thomas Symons met Esteban van Waerde en Danny Loos met Lorenzo L voor.

Danny Loos blijft prijzen pakken

Ook in de klasse M sprong Danny Loos op het podium. In het zadel van Kirentina van het Gildenhof (v. Gold Fever van ‘t Heike) moest hij enkel Lauren Vangronsveld en Joris Schepers voor zich dulden. Vangronsveld snelde naar de overwinning in 32,98 seconden. Samen met Victoria bleef ze Joris Schepers met Castor Z nipt voor.

Girlpower in de klasse L

In de klasse licht werd Mildrid Buteneers de winnaar. Samen met Galoppeur bleef ze in haar reeks Aliene Wuyts met Violetta en Jasper Schepers met My Lady van ‘t Gelutt voor. In de tweede omloop domineerde de Diepenbeekse Leen Geysen. Samen met Lukito vh Yzeren Lindenhof ging ze zichzelf met Honolulu Ijzeren Lindenhof voor. Lene Salimans en Fun To Day vervolledigde het podium.

Klik hier voor de resultaten