Christophe Vanderhasselt sluit finale Medium Tour Drachten af met tweede plaats

Christophe Vanderhasselt sluit finale Medium Tour Drachten af met tweede plaats
Op Indoor Drachten sluit de zaterdagavond met een spannende driesterren 1m45 VDL Stud Prize. Deze Finale van de Medium Tour kende zeven deelnemers die het tot de barrage wisten te halen. De grote winnaar van de avond is de Brit William Funnell en zijn KWPN-er Billy Angelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve). De combinatie kwam met een tijd van 36.93 seconden door de finish.

De Belgische ruiter Christophe Vanderhasselt zadelde voor deze rubriek zijn BWP-er Gino van de Vrunte (v. Jokinal) die hij hier rond wist te sturen in 37.81 seconden en daarmee op de tweede plaats wist te eindigen. Hij verwees daarmee Gert-Jan Bruggink naar de derde plaats. In het zadel van de Zangersheide ruin Casparo 26 (v. Calato) noteerde Bruggink een tijd van 38.86 seconden.

Voor Sjaak Sleidering was er een vierde plaats met zijn Astakkato (v. Stakkato) die hij in 40.02 seconden foutloos over de finish reed, terwijl Robert Vos de snelste tijd van de avond neer wist te zetten met zijn Carat (v. Cardento). Helaas zagen zij naast hun mooie eindtijd van 36.33 seconden 4 strafpunten achter hun naam verschijnen, wat uiteindelijk de vijfde plaats opleverde.

Kim Emmen wist helaas ook niet foutloos rond te komen. Samen met de BWP-er Happy noteerde ze nog een zevende plaats in deze barrage.

Klik hier voor alle resultaten