Chloe Vranken neemt de winst in de Warre

Chloe Vranken neemt de winst in de Warre
Vandaag sluit het regionaal programma van de vierde winter challenge in de Warre in Neeroeteren af. Op vrijdag sprong Tal Milstein Stables' amazone, Chloe Vranken naar de ultieme winst met Dirkje onder het zadel. Slechts twee combinatie noteerden een dubbele nul rit in deze 1.40m proef. Vranken stopte daarbij de tijd in 35,942 seconden, net geen vier seconden sneller als Sanna Olsson en Dailady. Olsson kruiste de eindmeet in 39,221 seconden.

Danny Van Es volgde op de derde plaats met Canntje Laro. Een supper snelle rit in 30,634 resulteerde in één springfout en uiteindelijk de derde plaats. Jody Van Gerwen strandde net buiten het podium op de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door opnieuw Chloe Vranken.

In de 1.30m proef kwamen er in totaal 59 combinaties aan de start. Ditmaal was het geluk aan Jody Van Gerwen's zijde. Op de rug van Tantalus sprong van Gerwen naar de overwinning in een tijd van 24,415 seconden. Dennis Cauberghs en Chidante volgde op de tweede plaats na een foutloze omloop in 24,976 seconden.

Voormalig Belgisch kampioen, Gilles Dunon moest zich ditmaal tevreden stellen met de derde plaats. Met onder het zadel Berkhof werd hij gevolgd door Danny Van Es (Zico V) en Marcel Willems (Ospa Fleuri) op een vierde en vijfde plaats.

1.20m

  1. Danny Van Es - Cargo Z

  2. Francois Herbecq - Matine

  3. Gert-Jan Hubrechts


1.10m

  1. Danny Van Es - Mabou

  2. Danny Van Es - Cargo Z

  3. Danny Van Es - Elmaz


1.00m

  1. Tim Prouvé - Loughgarahillview Lily

  2. Jeroen Verschueren - Maxima van de Kwadeheide

  3. Yves Awouters - Eva