Chloe Vranken imponeert met tweede plaats in Bonheiden's GP kwalificatie

Chloe Vranken imponeert met tweede plaats in Bonheiden's GP kwalificatie
Mike Van Belle zag vandaag opnieuw heel wat ruiters aan de start tijdens de internationale wedstrijd in Bonheiden. In de 1.40m hoge Grand Prix-kwalificatie werd de proef dan ook opgesplitst in twee delen. In deze prijs KRISMAR waren het Brazilië's Caio Carvalho Filho en Amerika's Julie Welles die de winst grepen. Met onder het zadel Jack Russel DB (v. Toulon) klokte de Braziliaanse springruiter Carvalho foutloos af in 54,14 seconden.

In zijn reeks volgde de Zwitserse Emilie Stampfli strandde op de tweede plaats met NIkita du Luot (v. Flipper d'Elle). Stampfli stopte de klok in 57,01 seconden, ruim drie seconden trager dan het winnend duo en slechts een fractie sneller als Jamie Wingrove. Wingrove strandde op de derde plaats met Bart VI (v. Lord Z).

De top vijf in deze reeks werd vervolledigd door Charlotte Philippe (Jerenmias van het Hulstenhof) op vier en Anna Gorbacheva (Curt 13 ) op vijf.

In de tweede reeks was het de Amerikaanse Julie Welles die de overwinning huiswaarts nam. Welles zadelde de 12-jarige Andretti S (v. Corland) op en sprong zo naar de overwinning in 53,04 seconden.

Belgische Chloe Vranken, rijdend voor Tal Milstein Stables volgde op de tweede plaats. Vranken en de Heartbreaker-dochter Urfee des Luthiers haalde de finish foutloos in 56,43 seconden. Frederic Bouvard en Hugh Grant de Muze (v. Schindler de Muze) vervolledigde het podium.

De combinatie werd opgevolgd door Kim Thiry (Givale vd Windheuvel ) op vier en Hikari Yoshizawa (Cliksem) op vijf.

In de 1.35m proef was het Angelica Augustsson Zanotelli die naar de overwinning snelde in het zadel van Madame Butterfly (v. Corrado I).