Celine Schoonbroodt- de Azevedo en Viktor Daem zorgen voor mooie resultaten in Vilamoura

October 11, 2017

In het Portugese Vilamoura werd er vanmiddag gereden in de eenster rubrieken voor de Young Horses. Zo kwamen de vijf, zes- en zevenjarigen aan de start.

Bij de vijfjarigen was dit op een hoogte van 1m10. Het was hier de Britse Chloe Aston die zich in de spotlights wist te rijden met haar Magic Chanti een BWP hengst met wie ze naar de overwinning reed in 62.47 seconden. Het waren hier de Duitse amazone Anna Schwarzer en haar merrie Carricola (v. Carrico) in 64.25 seconden en haar landgenoot Sören von Rönne met Quel Filou 66 (v. Quiwi Dream) in 65.46 seconden die het podium vervolledigden.

In het 1m25 voor de zesjarigen ging de winst naar de Duitser David Will die zijn Oldenburger Charly 1595 (v. Cayado 3) naar de winst stuurde in 38.11 seconden in deze rubriek met barrage. Hij bleef daarbij voor op Guillaume Foutrier en zijn Fayerbal du Ronchy (v. Baloubet du Rouet) met wie hij op een tweede plaats eindigde in 38.28 seconden. Sanne Thijssen wist zich hier op een nette derde plaats te rijden met de KWPN-er Dior P Z (v. Diarado) met wie ze een foutloze ronde noteerde in de barrage in 39.13 seconden.

De Belgische Celine Schoonbrood-de Azevedo schreef de plaats zes, zeven- en acht op haar naam. Dit deed ze met haar paarden Beautiful de la Roque, Laurens – S en Granada met wie ze allemaal foutloos door de barrage kwam.

Bij de zevenjarigen op 1m35 was er nog een vierde plaats voor de Belg Viktor Daem die uitkomt voor Stal Thijssen. Hij wist zijn For President (v. Numero Uno) met 4 strafpunten over de finish te sturen in de barrage ronde. Enkel de top drie bleef foutloos in deze rubriek, die op naam geschreven werd door de Fransoos Guillaume Foutrier en zijn Azur de Lannay (v. Diamant de Semilly) die rondkwamen in 37.60 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten