Celine De Cabooter ‘on top’ op stal Vincent Martens

February 6, 2018

Afgelopen zondag wisten in totaal negen combinaties zich te kwalificeren voor de barrage van de Grote Prijs op Stal Vincent Martens. Uiteindelijk wisten zes duo’s de barrage-finish foutloos te kruisen. Opnieuw haalde Celine De Cabooter de overwinning in de 1.20m hoofdrubriek.

Op de rug van de 10-jarige BWP’er Ilaana van ‘t Maeshof (v. Doree van de Moskifarm) klokte De Cabooter foutloos af in 33,97 seconden. De Cabooter volgde zichzelf op met Laguna van’t Maeshof (v. Toulon).

Annelore Roegiers vervolledigde het podium met onder het zadel Keep Away vd Molendreef (v. PKZ Contact van de Heffinck ). Net buiten het podium strandde Krismar Stables-ruiter, Koen Gelaude op de vierde plaats. Samen met Jina DW ging Gelaude Ruben Schelstraete met Chinnora voor.

In de 1.10m rubriek hield Ellen Vandeven de concurrentie achter zich in het zadel van Too late de Brêve Z (v. Triomphe de Muze). Als enige hield Vandeven de chrono onder de 25 seconden met alle hout in de lepels. Niels Neyt volgde op de tweede plaats. Op de rug van Illy bleef hij Sander Logghe met Louis voor.

Bij de pony-ruiters werd de hoogste rubriek op een hoogte van 1.00m gebouwd. Brecht Gordier sprong daarbij naar de overwinning met Contesse. Romy Demeulenaere volgde op de tweede plaats met Nemo.

Klik hier voor de resultaten