Celine de Cabooter in haar nopjes op Stal Vincent Martens

January 10, 2018

Ook bij Stal Vincent Martens werd er gretig gestreden voor de regionale overwinning afgelopen zondag. De afgelopen weken wist Celine de Cabooter reeds meermaals de overwinning in de 1.20m hoofdrubriek op haar naam te schrijven. Ook ditmaal liet de amazone de concurrentie achter zich.

In het zadel van Ilaana van’t Maeshof (v. Doree vd Moskifarm) klokte de Cabooter foutloos af in 33,99 seconden. Het duo bleef zo ruim één seconde voor op Ellen Vandeven met onder het zadel Too Late the Brave Z. Het duo kruiste de finish foutloos in 35,87 seconden. Ben De Craene volgde op de derde plaats met onder het zadel van de Z-gefokte, Comme d’Api vd Hacienda (v. Cumano).

Enkel deze drie combinaties slaagden in een dubbele foutloze omloop. De Cabooter haalde eveneens de vierde plaats. Met onder het zadel Laguna van ‘t Maeshof (v. Toulon) bleef ze zo voor op Koen Dewaele met Igor.

De 1.10m rubriek kwam op naam te staan van Glenn Van Herp. De Oost-Vlaming sprong naar de overwinning in het zadel van Cassis Z. Het duo bleef ruim één seconde voor op Axelle Meiresonne met Gaultier. Evie Van Laecke werkte het podium af met Goldlight C.

Overige winnaars

1.00m: Gert De Coene – Iquistra
0.90m: Alain Van Veirdegem – Ultimate Star
0.80m: Dirk Saverwyns – Jiliandra

0.90m pony: Arthur Heerman – Limoncello
0.80m pony: Melieke Boterman – Zaniya
0.70m pony: Douglas Chalmet – Porto

Klik hier voor alle resultaten