Brecht Goossens is de snelste in 1.35m rubriek in Moorsele

Brecht Goossens is de snelste in 1.35m rubriek in Moorsele
Deze middag zijn op het Zilverenspoor van Moorsele de 1.30m proef verreden plus ook het 1.35m.

De winst in de 1.30m proef was voor Sameh El Dahan met zijn Leen, ze bereikten de finish in een tijd van 37.72 seconden. Op plaats 2 vonden we de Belgische ruiter Gilles Nuytens met zijn Mama Mia Picobello Z (v. Mr. Blue), hun tijd bedroeg 38.09 seconden. De bronzen medaille was voor Cederick Deknudt met zijn paard Beijing Z (v. Bamako de muze), ze beëindigden hun parcours bij een tijd van 39.09 seconden.

Plaats 4 was voorbehouden voor Alexa Larkin met haar paard Jolie van't Zoggehof (v. ARD VDL Douglas), ze bereikten de finish in een tijd van 46.75 seconden. Johan Demolder en zijn paard Dieter (v. Van Gogh) vonden we op een vijfde plaats met een tijd van 47.28 seconden.

In het 1.35m was Brecht Goossens de snelste met zijn Axana van de Herkkant Z, hun tijd bedroeg 38.50 seconden. De tweede plaats in deze proef was voor Julien Denaeyer en zijn paard Quilina Z (v. Quidam de Revel), ze bereikten de finish in een tijd van 39.66 seconden. Sameh El Dahan vonden we op plaats 3 met zijn WKD Hullabalou (v. Balou du rouet), hun chrono tikte af bij een tijd van 40.56 seconden.

De vierde plaats was weggelegd voor Candice Lauwers en haar Insolante des dix bonniers, met een tijd van 44.45 seconden. En op de vijfde plaats vonden we Cederick Deknudt met zijn Haakon (v. Deauville van T&L), hun chrono tikte af bij een tijd van 44.67 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.