Benjamin Pieters spurt overtuigend naar de winst op Indoor Jochri

Benjamin Pieters spurt overtuigend naar de winst op Indoor Jochri
De Indoor Jochri blijft scoren met druk bezette regionale proeven. Op zaterdag werd de 1.35m Grand Prix verreden. In deze hoofdrubriek bleef Benjamin Pieters de concurrentie voor. Een totaal van vier combinaties kwalificeerden zich voor de barrage. Enkel Benjamin Pieters en Jelle Limbourg hielden het er foutloos.

Op de rug van de 10-jarige Cabbo (v. PKZ Contact van de Heffinck) snelde Pieters naar de overwinning in 34,39 seconden. Het duo bleef zo ruim vier seconden voor op Jelle Limbourg in het zadel van Hetman of Colors (v. Calvaro Z). Limbourg stopte de chrono op 38,95 seconden. Met één springfout volgde Matthias Poggemöller op de derde plaats met Kadans.

De top vijf werd afgewerkt door Tom Bonny in het zadel van Hocus Pocus van de Lucashoeve en Victoria Godimus met Un Prince d'Erick.

Lynn D'Havé toont haar kunnen op zondag

Afgelopen zondag snelde Lynn D'Havé naar de overwinning in de hoofdrubriek. In het zadel van de 16-jarige Caelum Ter Wilgen (v. Quick Star) noteerde D'Havé de snelste foutloze omloop in de 1.25m rubriek.

Na een finish in 30,62 seconden bleef ze Jelle Sapin met Jacarta vooraf. Sapin kruiste de finish in 31,15 seconden. Ook Lucien Dewachter hield de chrono onder de 32 seconden. Op de rug van Eir van de Tombele sprong Dewachter zo naar de derde plaats.

Karolien Charels strandde net buiten het podium op de vierde plaats. Samen met Charro vh Palmenhof ging ze Jonas Bellemans met Too Wicked vooraf.

Klik hier voor alle resultaten