Belgische toppers komen dit weekend in actie op Jumping de Achterhoek

November 29, 2017

In het Gelderse Vragender verzamelen zich dit weekend diverse topruiters voor de tweesterren competitie die op het programma staat.

Dit weekend wordt er namelijk van 29 november tot en met 3 december gestreden in de 1 en 2 ster. Een mooi internationaal deelnemersveld weet zijn weg te vinden naar het mooie parcours dat op Jumping de Achterhoek verreden zal gaan worden.

Zo vinden we voor België bijvoorbeeld Simon Morssinkhof die onder meer zijn Cara Victoria zal starten, Ines van den Bosch met Infinity vd Heffinck, Michael van den Bosch met Jade van Dorperheide en komt Annelies Vorsselmans voor Stal de Sjiem in actie met onder meer Bueno, Diesel en Shakira Z.

Voor Finland zal Anna Julio-Kontio met onder andere Cooper en Visconti de Beaufour in actie komen, terwijl de Duitsers een sterke opwachting maken met onder meer Ludger Beerbaum, Marcus Ehning en Felix Hassmann. Beerbaum zal starten met Cool Down 7 en Lasse K, Ehning zullen we terugzien in het zadel van Calanda 42, Carma 3 en Qooper Z en Felix Hassmann brengt zijn Baron WZ, Sig Captain America en SL Brazonado met zich mee.  Ook Pia Luise Aufrecht met Anita, Cindy en het paard van Gert-Jan Bruggink, dat hij als laatste zelf uitbracht tijdens CSI Twente in Geesteren van het zomer, Connelly 2, zal zij starten. Vorige maand wist Aufrecht in de Grote Prijs van Vilamoura naar een zevende plaats te rijden met deze schimmelruin. Verder zien we voor Duitsland onder andere nog Philip Weishaupt met Carvagio Z en My Kiwi en David Will met Chelsea 96 en Chuck Bass 2.

Het team van Groot Brittannië reist af met onder meer Jake Saywell die zijn Braveheart V en Touch of Chilli zal starten en James Whitaker met Glenavadra Brilliant en NPS Dangerous. Ierland is van de partij met Conor Drain die zijn Audi’s Faults ree en Cencolou en Forever heeft meegenomen, terwijl Michael Duffy G in actie gaat komen met Castlefield Rubinus en Scenletha. Voor Stal de Sjiem zullen we ook Wilton Porter die onder de vlag van Amerika rijdt nog aan de start zien verschijnen met Delinquent X en E Clinton.

Uiteraard is ook de Nederlandse garde goed vertegenwoordigd. Zo zien we Remco Been op de lijst met Dymendy en Mine that Bird, zal Ester Blekkink in actie komen met Eindelijk en It’s Easy, Maureen Bonder met haar Easy Again en Isabeau de Laubry, Gert-Jan Bruggink met Coloccini en Primeval Extase en zien we Jeroen Dubbeldam die zijn Eldorado S en Olimpo LS mee zal nemen.

Ook ontbreekt de familie Geerink niet, waar Peter zijn Extreem en Florijn meeneemt, vinden we Sander in het zadel van Bentley M en Enorm B en zien we Vincent terug met Beaumont en Eranta. Grote winnaar van afgelopen weekend Hessel Hoekstra komt in actie met Qentino Donth-M en Qstar, terwijl we ook Jelmer Hoekstra aan de start kunnen verwachten met Alonso en Canto Bruno. De Friese amazone Marriet Hoekstra brengt El Clarimo en Empire N mee en zien we ook Marc Houtzager in actie met Celtion en Edinus. Doron Kuipers heeft Dickyville en Zucces met zich meegebracht en we zien Lisa Nooren nog met Hocus Pocus de Muze. Ook Gerco Schröder met Glock’s Debalia en Glock’s Lausejunge, Hendrik Jan Schuttert met Balboa HS en Expensive, als Sjaak Sleiderink met Dento en Dexter R ontbreken niet op de lijst.

Het beloofd dus een spannende editie te gaan worden van Jumping de Achterhoek. Naast de genoemde namen zullen nog veel meer ruiters hun opwachting komen maken.

De volledige deelnemerslijst vindt je hier.