Belgisch gefokte New Star vd Berghoeve wordt tweede in finale van de GMB Wintercompetitie in Drachten

Belgisch gefokte New Star vd Berghoeve wordt tweede in finale van de GMB Wintercompetitie in Drachten
Op Indoor Drachten werd vanmiddag de finale van de GMB Wintercompetitie voor de vierjarige paarden verreden. Die werd gewonnen door Sjoerd Kommers die hier met Isapardi VDL ( c. Corland) van het VDL Stud uit Baers een totaal van 49.7 punten bij elkaar wist te rijden. Hier was er maar liefst een 8,5 en een 8.4 voor het springvermogen en een 7,9 voor de rijdbaarheid.

Daarmee gingen ze aan de leiding boven Johan Worst die hier de merrie New star vd Berghoeve (v. Gitano) onder het zadel liet zien die werd gefokt door Vadebo NV uit Eksel te België en een totaal van 48 punten verdiende. De merrie kreeg voor het springvermogen een 8 en een 8.2. Als derde eindigde met 47.8 punten Alexander Chitty met de ruin It's Hammy (v. De Ham Blue) die werd gefokt bij Stal Roelofs uit Den Ham. Ook deze It's Hammy noteerde een 8 en een 8.6 voor het springvermogen.

De top vijf bestond verder uit een vierde plaats voor Sven Roze met de hengst It's Possible SRK (v. Berlin) die werd gefokt door L. Hiemstra uit Drijber en een totaal van 47.6 punten bij elkaar reed. Leontine Bruin volgde op de vijfde plaats met Iko Ludine (v. Berlin) die werd gefokt door de familie R.A.M. te Lintelo uit Apeldoorn. De merrie kreeg een totaal van 47.2 punten.

Bekijk hier de volledige resultaten