Bart Clarys op 1 en 2 in Grote Prijs Torhout

Bart Clarys op 1 en 2 in Grote Prijs Torhout
Bart Clarys heeft het voorbije weekend niet alleen de Grote Prijs van de Gold League gewonnen, maar ook de Grote Prijs van de regionale WVUR jumping in Torhout. Er wisten maar twee combinaties foutloos te blijven in de barrage en dat was twee keer Clarys. De snelste was hij met Vino van de Heernis, dit in een tijd van 45:17 seconden. Met Cigane Z werd hij 2e in 48:95 seconden. Tom Verduyn werd met Gerez de snelste vierfouter in 46:54 seconden. Nicolas Florizoone eindigde met Filou op de 4e plaats. Tom Camerlijnck nam met Haribo van Texelhof de 5e plaats voor zijn rekening.

Clarys won ook nog de proef voor 7-jarigen met Heike ter Linden. Hij bleef Philippe Vandoorne (Caise) en Tom Camerlijnck (Happyness van de Kaisybrug) voor. Bij de 6-jarigen moest Clarys tevreden zijn met de 2e plaats, hij kon hiervoor rekenen op Cadence Greenfield Z. Hij moest de overwinning aan Olivier Seynhaeve (Intention Eez) laten. Hendrik Denutte en Cooper van de Kranenburg werden 3e.

Pieter De Brabandere schreef met W-Happy vd Lindehoeve Z de 1m20 proef op zijn naam. Frederik Cattebeke (Uskymo) en Victor De Clercq (Queeny Wz) werden 2e en 3e. Sophie Vanhoutte en Daiquita van 't Hoveke wonnen de 1m10 proef.

Klik hier voor de uitslagen.

Klik hier voor alle foto's.

[caption id="attachment_65296" align="alignleft" width="300"]Olivier Seynhaeve Olivier Seynhaeve[/caption]