Ann-Florence Noppe laat concurrentie achter zich in Wingene

Ann-Florence Noppe laat concurrentie achter zich in Wingene
Drie combinaties kwalificeerden zich voor de barrage in de klasse Zwaar tijdens de LRV wedstrijd in Wingene. Uiteindelijk wist geen enkel duo de barrage finish foutloos te kruisen. Ann-Florence Noppe en de 13-jarige VDL Oramé-nazaat, Elegance "F" sprong daarbij naar de overwinning.

De combinatie zag vier strafpunten op het bord en bleef zo Ruben Lannoo met Belle d'Or (v. Tresor) voor. Lannoo zette de snelste tijd neer maar dat met twee springfouten op de teller. Ook Sarah Verlinde sprong twee balken uit de lepels. In het zadel van Nevada Z (v. Namelus R) strandde ze zo op de derde plaats.

Stefanie Callens (Heidira vh Vliegenhof Z) en Robin Dupon (Breezer van de Roterijhoeve) vervolledigden de top vijf op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Ruben Lannoo blijft scoren ...

In de klasse M haalde Joeri Vandewaetere de winst. Op de rug van Uno van 't Lozerhof liet ze de concurrentie achter zich. Opnieuw moest Ruben Lannoo zich tevreden stellen met een tweede plaats. Ditmaal in het zadel van Luka vd Hazahoeve. Vandewaetere wist als enige het hout in de lepels te houden. Het podium werd afgewerkt door Leander Cools met Honneur Van Daco.

Ook in de klasse L haalde Lannoo zijn slag thuis. Ditmaal met een overwinning. Samen met Masetto greep hij de winst in de tweede klasse L. In de ring 3 was het Auri Callewaert met V De Vie die de concurrentie achter zich liet.

Klik hier voor de resultaten