Yarno Geeroms en Paul Laurijssen aan de top tijdens LRV Eventing Lille

Yarno Geeroms en Paul Laurijssen aan de top tijdens LRV Eventing Lille
Tijdens de LRV Eventing Lille in West-Vlaanderen waren de winnaars van de klasse L Yarno Geeroms en Paul Laurijssen.

In de eerste L-reeks was het Yarno Geeroms die na een vierde plaats na de dressuur de overwinning wist te behalen. Met Uniforma Z reed hij voor de rijvereniging Haaltert naar de overwinning dankzij een foutloze jumping en cross.

Nog een foutloze combinatie in cross en jumping was Herman Van Giel die met een totaalscore van 51,70 op de tweede plaats wist te eindigen. Met Hatsjepoet v.d. Kleinbemden reed hij voor Geel Ten Aard een nette wedstrijd.

Lore Leemans was iets beter in dressuur dan Herman, maar tikte een balk af tijdens de springproef. Voor Weelde Ravels reed ze daardoor naar een tweede plaats met Calipso v/h Bogertje.

In de tweede L-reeks was de winst dan weer voor Paul Laurijssen. Met Carossius Z wist hij voor Meer de op een na beste dressuurproef te rijden én foutloos te crossen en te springen (41,70 punten)

De Rijvereniging van Kalmthout Achterbroek bezette de tweede plaats dankzij Jordy Climan en Caros van de Kapel die een foutloze springproef aflegden en enkele tijdsfouten behaalde in de cross (46,70 punten).

De top 3 vullen we aan met Wim Verheyen uit de rijvereniging Merksplas. Hij reed met Coldstream D'Hessy de beste dressuurproef, maar tikte 2 balken af tijdens de springproef waardoor hij op een totaal van 46,90 punten kwam.

Resultaten vind je op Equester