Sjef Janssen op zoek naar nieuwe dressuur toppers bij Scoutingdag

Sjef Janssen op zoek naar nieuwe dressuur toppers bij Scoutingdag
Op maandag 22 mei 2017 nodigen de Topsportcel en bondscoach Sjef Janssen alle combinaties uit die nu of in de toekomst (op korte termijn) het potentieel hebben om een Grand Prix te rijden.

Deze scoutingdag richt zich op combinaties met Belgische (sport)nationaliteit die GP-oefeningen (een volledige proef is niet nodig, wel tonen van: piaffe, passage, vliegende galopswissels om de pas en om de twee passen, pirouette naar links en rechts) kunnen tonen. Als combinatie moet je lid zijn van VLP of LEWB in 2017, ook recreatieve leden zijn welkom. Je hoeft als combinatie nog geen officiële GP-wedstrijd gereden hebben en ja trainer is natuurlijk ook welkom op deze dag.

Na een individuele opwarming krijg je +/- 10 min de tijd om enkele GP-oefeningen te tonen. Sjef Janssen zal je feedback gevenen na afloop zal hij enkele combinaties selecteren die een paar keer training bij hem morgen nemen.

Inschrijven doe je vóór 8 mei via elise@equibel.be. Vergeet hierbij niet je naam door te geven samen met je licentienummer, naam en leeftijd (max 12Y in 2017) van het paard, immatriculatienummer, de naam van je trainer en je voorkeur qua timing.

LET OP! Deze dag staat niet open voor toeschouwers. Trainers, eigenaars, partner/ouders en sponsors zijn wel welkom.