Richmond en Luyten presteren sterk in Stal Gravenhof

April 15, 2017

In het Gravenhof van Sint-Truiden is nog steeds een CDI aan de gang. Deze middag werden rubrieken voor de Juniors en Young Riders afgewerkt.

In de Junior rubriek ging de overwinning naar de Deense Camilla Andersen. Zij reed met Rafaella K een mooie proef die door de jury met een totaal van 69,775% beloond werd. Hiermee bleef ze haar landgenote Karoline Rohmann voor die met Jakas Don Louvre op de tweede plaats eindigde. Deze Deense combinatie reed een totaal van 69,415% bij elkaar. De derde plaats ging naar de Duitse Anna Pramschüfer. Met Allegro HL onder het zadel sprokkelde ze in totaal 68,333%.

De rest van de top vijf kleurde volledig in de Belgische driekleur. Charlotte Richmond eindigde op de vierde plaats met Hermes. Haar proef werd door de jury met 68,198% beloond. Laura Luyten en Hermes vervolledigden de top vijf. Ook zij reden een mooie oefening en kregen en totaal van 67,433% achter hun naam.

Bij de Young Riders waren het de Verenigde Staten die met de overwinning aan de haal gingen. Lina Uzunhasan reed haar Donna Ray (v. United) naar de overwinning met een totaalscore van 70,658%. De tweede plaats ging naar de Duitse Sophie Stilhenbauer. Haar proef werd door de jury gequoteerd met een totaal van 69,605%. Ze kon hiervoor rekenen op Sharon 17 (v. Show Star). De top drie werd vervolledigd door de Zweed Ludwig Wilken. Hij reed Capo Knight (v. Crelido) met een totaal van 69,167% naar de derde plaats.

De Deense Laura Hvid eindigde op de vierde plaats. Samen met Denzel (v. De Niro) kreeg ze een totaal van 69,123% achter haar naam. De Nederlandse Mieke Naberink vervolledigde de top vijf. Zij reed haar KWPN-er Chesspoint (v. Westpoint) met 68,158% naar de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten