Isabelle Werth onverslaanbaar in Neumünster

Isabelle Werth onverslaanbaar in Neumünster
Na gisteren de World Cup Grand Prix in Neumünster is het vandaag tijd voor de Freestyle, het was weer de wereldnummer 1 Isabelle Werth die er de overwinning voor haar rekening nam. Zij bereed Don Johnson FRH, een ruin van Don Frederico die een score op hun Freestyle kregen van 82.455%. De twee hebben elkaar duidelijk gevonden, ze behaalden al verschillende overwinningen in 2016 zoals de CDI5* van Stockholm, CDI3* van Maastricht en de CDI-W van Salzburg.

De tweede plaats was voor een andere Duitse amazone Helen Langehanenberg. Zij kwam in de ring met Damsey FRH (v. Dressage Royal) en kreeg 79.150%. De top drie werd aangevuld door Nederlandse Madeleine Witte-Vrees. Zij is in Duitsland met Cennin (v. Vivaldi) en kreeg op haar Freestyle een score van 77.765%.

De laatste om de ring te betreden was de Zwitserse Marcela Krinke-Susmelj en zij belande op de vierde plaats met haar paard Smeyers Molberg (v. Michellino) in 75.620%. De vijfde in de rij was de andere Nederlander Patrick Van Der Meer met Zippo (v. Rousseau) die van de jury 74.090% kreeg.

Klik hier voor alle resultaten.