Isabel Cool en Coolhorses Freedom winnen eerste onderdeel FDE Bronze Cup

Isabel Cool en Coolhorses Freedom winnen eerste onderdeel FDE Bronze Cup
De overwinning bij de FDE Bronze Cup waar op donderdag de M6 proef gereden werd was er voor Isabel Cool. Bij de Bronzen Cup start Isabel Cool Coolhorses Freedom vandaag was de score 70.563%.

Isabel "Coolhorses Freedom is pas zeven jaar en een paard met heel veel go en veel souplesse. Ik breng hem sinds dit jaar uit op wedstrijd en ben alwel aan het trainen naar de lichte tour". De bronze cup wordt tijdens het Flanders Dressage Event in de binnen piste gereden is dat anders omdat we nu in het outdoor seizoen zitten? "Eigenlijk is Coolhorses Freedom in de binnenbaan fijner we zijn dat ook wel gewend. Ik ben zelf erg benieuwd naar zaterdag, dan is de finale van de bronze cup en dan rijden we voor het eerst op een wedstrijd Kür op muziek dat is wel in de hoofdpiste, erg benieuwd hoe hij zich dan zal gedragen en hoe hij hierop reageerd".

Delphine Meiresonne reed met Duchesne DVB vandaag naar 68.688% wat goed was voor de tweede plaats. Tom Heylen en Kuro of Ballmore reden naaar de derde plaats met een score van 68.563%. Ook de plaatsen vijf en zes kregen hoge scores voor de verreden proeven. Cathy Van Leeuw reed met Donnerfunke naar 68.188%. De vijfde plaats was er voor Sam Verheyden en Kryptonite van De Performing Stables hun score bedroeg 68.63%. An Verloy en Kenzi (67.938%) reden naar de zesde plaats. Plaats zeven wat ook nog een plaats was bij de prijsuitreiking was er voor Mieke Dries en Bonnita Van De Kempenhoeve deze combinatie reed naar een score van 67.125%

Ilse van Cranenbroeck naar de winst in Prix St. George

De openings rubriek van het Flanders Dressage Event de Prix St George werd gewonnen door Ilse van Cranenbroeck en Emmerald S, de combinatie reed naar een score van 70.395%. Ilse: "Emmerald voelde vandaag fijn aan heb een goed proef neer kunnen zetten, het zijn best wel drukke weken want ik heb pas nog op het Nederlands kampioenschap gestart, helaas ging daar mijn Kür de mist in. In Frankrijk afgelopen weer iets anders gereden en dat pakte goed uit. Nu dus het Flanders Dressage Event, ik rijd hier ook mee in de Dressage Battle daar heb ik eigenlijk wel zin in. Eens wat anders dan anders, een heel erg leuk initiatief van het Flanders Dressage Event.
De tweede plaats was er voor Jennifer Reimer en Daiquiri Royal zij reden naar een score van 70.175%. Op de derde plaats op korte afstand van de nummer twee eindigde Charlotte Delfalque zij reed met Botticelli naar een score van 70.132%.

Isabel Cool met Brencis reden vandaag 69.167% wat de vierde plaats opleverde. De vijfde plaats was er voor Dominique Mohimont en Toureine de Meugon (69.123%)

In de binnen piste is er vanmorgen het eerste onderdeel van de Silver Cup verreden, vandaag stond de M10 proef op het programma. De overwinning vandaag was er voor Cindy Schuurmans en Domingo zij reden naar 71.214%. Jorinde Verwimp werd in deze rubriek tweede zijn reed met Kastar Hof Ter Zeedijcke D'12 naar 70.500%.  De derde plaats was er voor Nils Debo en jazz Dancer Vh Stappershof de combinatie reed naar 69.786%. Plaats vier was er voor Kara Bosman en Fiderprincess (69.357%). Nick van Laer en Just a Little Bit Krack vh Klaverhof reed naar 68.786% wat goed was voor de vijfde plaats.