Delphine Meiresonne zet topprestatie neer in Heist-Op-Den-Berg

Delphine Meiresonne zet topprestatie neer in Heist-Op-Den-Berg
Op zaterdag en zondag kon je in Heist-op-den-berg genieten van dressuur. In de Prix St Georges ging onze Equnews amazone Delphine Meiresonne met de eerste twee plaatsen lopen. Met haar Sir Donovan (v. Sir Donnerhall I) belande ze op de eerste plaats met een totaal van 69,079%. Voor de tweede plaats reed ze met Diva Noir SVB (v. Alabastro S.Extra) en gaf de jury haar een totaal van 68,937%.

Ze werd opgevolgd door Dries Van Dyck, deze ruiter kwam in de ring met Salsa (v. Serano Gold) en kreeg voor zijn proef een score van 68,289%. Met een totaal van 67,829% kwam Simon Missiaen op de vierde plaats te staan met zijn paard Hydane van de Kerkhoeve (v. Dayano). De top vijf werd vervolledigd door Jessica Ghekiere met Elivia (v. Jazz) met een totaal van 66,645%.

Bij de Grand Prix gingen er in totaal vijf deelnemers van start, Domien Michiels kreeg de hoogste score met 66,700%. Zij bereed Intermezzo Van Het Meerdaalhof (v. Gribaldi) waarmee ze tijdens Jumping Mechelen nog derde werd in de CDI4* Intermediate I, Freestyle. Kris Schepkens bereed Vladimir (v. Flemmingh) en belande met 65,950% op de tweede plaats. Met 0,050% minder kwam Mario Van Orshaegen op de derde plaats te staan met zijn paard Runaldo (v. Rubin Cortes OLD).

Bij de Grand Prix U25 waren maar twee deelnemers, Carole Schepers behaalde de hoogste score 68.779% met Velvet Dream (v. Dream of Heidelberg I). Soraya Brison kreeg een totaal van 64,942% met Giorgio Armani (v. Goethe).

In de Intermédiaire I was het Charlotte Defalque die de overwinning binnenhaalde. Zij kwam in de ring met Botticelli (v. Vivaldi) en kreeg van de jury een totaalscore van 71,579%. Simon Missiaen kwam hier op de tweede plaats te staan met Charlie (v. Florencio I) en een totaal van 68,355%. De top drie werd aangevuld door Helen Wielockx die met C'est Lui (v. Don Renoir) een score van 68,158% kreeg.

Klik hier voor alle resultaten.