Belgische ploeg voor CDIO5* Compiègne gevuld met heel wat talent.

Belgische ploeg voor CDIO5* Compiègne gevuld met heel wat talent.
Van 18 tot 21 mei wordt in Compiègne een internationale dressuurwedstrijd georganiseerd met de eerste landenwedstrijd van het jaar. Hier werden de volgende Belgische combinaties voor het team geselecteerd die onder leiding van Chef d'équipe Jeroen van Lent en Coach Sjef Janssen de eer van ons land zullen verdedigen.

Eerst en vooral zien we Jeroen Devroe met Eres DL, ° 2004, BWP,(v. Sir Lui x Balzflug). We zagen Jeroen en Eres al een tijdje niet meer in de ring en kijken er dan ook naar uit dit duo terug aan het werk te zien. Ered Dl is gefokt en in eigendom van Daniel Lousberg.

Ook jong opkomend talent Laurence Roos zal aanwezig zijn. Zij zal het team versterken met de BWP'er Fil Rouge, geboren in 2005, (v. Stedinger x Argentinus). Deze is in eigendom van Laurence Roos maar werd gefokt door Louisa Vanden Boer - Verhoeven.

Ook vaste waarde Fanny Verliefden zal erbij zijn. Zij brengt met Indoctro vd Steenblok, een 9-jarige BWP hengst uit Rubin Royal x Gribaldi, ook zeker een meerwaarde naar het team. Indoctro vd Steenblok is in eigendom van Fanny maar werd gefokt door Frans ’t Seyen.

Last but not least zien we Jorinde Verwimp, nummer 30 van de wereld en olympisch ruiter. Zij zal aan de start komen met Tiamo. Een 17-jarige KWPN'er uit Lester x Hemmingway gefokt door H. Van Wijlick en in eigendom van Dressuurstal Verwimp.