Constant Van Paesschen ook deze week niet te kloppen

Ook in Lummen wordt deze week op niveau gesprongen. In de proef over een hoogte van 1m40 rechtstreeks op tijd was het Constant Van Paesschen die een hoger niveau afdwong dankzij zijn 9-jarige Sarantos hengst Astro Boy. Hij reed een foutloze ronde in een tijd van 66,16 seconden wat goed was voor de overwinning, want er kwam zelfs geen foutloze combinatie in de buurt van deze tijd.

Ook de tweede plaats was voor eigen land dankzij Thierry Goffinet. We zagen Thierry vorige week nog aan het werk in de CSI5* in Antwerpen, maar deze week rijd hij met Navarro Uk in Lummen naar een tweede plaats. Met deze Darco nakomeling van 11 jaar oud kwam hij over de meet in een tijd van 68,49 seconden. Gilles Dunon en Valentino du Val du Geer (v. Kashmir van Schuttershof ) bezetten de derde plaats dankzij hun foutloze rit in een tijd van 69,27 seconden.

Bernard Briand Chevalier (FRA) en zijn merrie Uneven Sunheup (v. Air Jordan) strandden op een vierde plaats in een tijd van 70,42 seconden. Jan Motmans en Filesto van de Herkant (v. Oklund) vullen de top 5 aan met een tijd van 70,66 seconden.

Resultaten vind je hier