Bosmans Gert & De Pauw Paulien niet te kloppen in Oud-Heverlee

Bosmans Gert & De Pauw Paulien niet te kloppen in Oud-Heverlee
Zondag was er ook door het gewest Leuven een LRV wedstrijd georganiseerd. Deze ging door in de Ruiterschool in Oud-Heverlee en hier kwamen meer dan 250 combinaties aan de start.

De hoogste reeks, Klasse Zwaar, werd gewonnen door Bosmans Gert uit de vereniging Herent die samen Arona van de Rozendaal (v. Gotha Brecourt). Zij wisten stand te houden tussen 26 combinaties en gingen door de finish in 30,55 seconden.

Op nummer twee zagen we Crassaerts Stijn, van de rijvereniging Moorsel Tervuren, met Hamira van het Roelhof (v. Cicero Z van Paemel), zij bleven ook dubbel foutloos en gingen door de meet in 31,25 seconden.
De derde plaats werd er eentje voor de vereniging Kester. Dit dankzij Lamberts Jan die samen met Hatchoum LV Z (v. Heartbreaker) de klok aftikte op 33,18 seconden.

In de klasse Midden was de winst zowel in de voormiddag als in de namiddag voor De Pauw Paulien. Zij was tot twee maal toe het snelst met Daiquiri Droeshout. In de voormidaag reed ze naar de overwinning in een tijd van 34,77 seconden.
Op nummer twee stond De Ridder Hans met Jelco van't Farsenhoven (v. Vivaldi du Seigneur) van rijvereniging Opwijk in een tijd van 37,13 seconden. De top 3 in de voormiddag sluiten we af met Lemaire Jozefien met Iljo van de Rispen (v.Toulon) van de rijvereniging. Zij gingen door de chrono in 39,08 seconden.

In de namiddag reed Paulien opnieuw met Daiquiri Droeshout. Ditmaal gingen ze door de finish in een tijd van 33,33 seconden. Lemmens Gunter van rijvereniging Hoeleden kwam op de tweede plaats. Samen met Kwinta van de Bremboshoeve (v. Breemeersen Crescendo) finishte hij in een tijd van 34,89 seconden.
De derde plaats was voor Van Opstal Shauni van de rijvereniging Nederokkerzeel. Zij wist te finishen in een tijd van 34,91seconden met onder het zadel Frou Frou van de Bremboshoeve (v. Querlybet Hero)

Klasse Licht Voormiddag

  1. De Doncker Anne - Gazelle van Moretus (33,00 Seconden) Wambeek

  2. De Neef Femke - Newstar D'intro Z (33,97 seconden) Asse

  3. Dierickx Gert - Leandro van den Ouden Eik (34,49 seconden) Opwijk


Klasse Licht Namiddag

  1. De Doncker Anne - Gazelle van Moretus (32,05 Seconden) Wambeek

  2. Meersman Jonas - Montana van de Bloemenhoeve (35,93 seconden) Asse

  3. Thiry Jo - Lente van't Maailand (35,93 seconden) Melkwezer