Steven Van Rossem wint de Grote Prijs van 'Jumping Hippo Mania'

Steven Van Rossem wint de Grote Prijs van 'Jumping Hippo Mania'
Steven Van Rossem heeft afgelopen zondag de Grote Prijs van de HGVBB jumping van Hippo Mania bij Sportstal Vanderhasselt gewonnen. Met 17 waren ze in de barrage en daarin had Van Rossem drie troeven die hij kon uitspelen. Uiteindelijk won hij met één daarvan, Indiana Van Klapscheut.
Deze week staat er bij de familie Van Rossem voor het eerst een HGVBB jumping op het programma, benieuwd of hij voor het thuispubliek ook kan winnen!

Amber Bogaert en World Top van de Steenberg, het voormalige internationale paard van Benjamin Van De Kerkhof, eindigden op de 2e plaats. Arno Boon en Benita klasseerden zich op de 3e plaats voor Steven Vermeir (STB Fleuri van de Koekelberg) en Danny Van Es (Ischtar van 't Merodehof).

Op donderdag won Arno boon met Benita de 1m20 proef. Organisator Rania Ghailani behaalde een 2e plaats met Marco Delle Roane. Philipp Symons en Extreme Excelsior eindigden op de 3e plaats.
Ellen De Swert won de 1m15 rubriek met Escape. Zij werd ook nog 3e met Valersano. Op de 2e plaats zagen we Steven Vermeir en Qarrincha STB Z.
De andere 1m15 proef kwam op naam te staan van De Swert haar partner Danny Van Es met Coco Chanel. Loic Cannaert (Diacarth Z) en Tessa Heylighen (Bonita van de Zeilhoek) vervolledigden de top 3.

Brent De Wachter was dan weer de beste met Winsome's Victory in de 1m10 proef.

Klik hier voor de uitslagen.