Jelle Limbourg en Louis Deforche delen de winst in de 'Intro Fashion Store Krachtproef'

Jelle Limbourg en Louis Deforche delen de winst in de 'Intro Fashion Store Krachtproef'
De Jonge Fokkers Wambeek organiseerden afgelopen zaterdag een krachtproef bij Sportstal Vanderhasselt in Wambeek.
Met 16 combinaties kwamen ze daarin aan de start. In de eerste ronde stond de laatste hindernis (tripple bar) gebouwd op 1m25. Na die eerste ronde wisten er uiteindelijk 14 combinaties door te gaan.

In de 5e ronde zouden ze uiteindelijk met 3 combinaties overblijven. Op dat moment stond de tripple bar op een hoogte van 2m05.
De eerste die aan zijn rit mocht beginnen was Patrik Spits met de 8-jarige hengst Inonstop van 't Voorhof. Hij leek de hindernis goed aan te rijden, maar uiteindelijk kreeg hij er toch nog een weigering op.
Jelle Limbourg was de tweede ruiter die mocht proberen. Maar hij kreeg een fout met Dreamer. Als laatste kwam de jonge West-Vlaming Louis Deforche in de piste met Gladstone. Hij was vooraf één van de grote favorieten voor de eindoverwinning, maar ook hij maakte een fout op de laatste sprong.

Zo deelden Deforche en Limbourg de overwinning. Zij kregen van sponsor Intro Fashion Store beide een cheque van 250 euro. Namens CWD waren er nog cadeaubonnen. Aangezien er twee winnaars waren ging het deken van Pavo naar Deforche en de beker naar Limbourg.

Klik hier voor alle foto's.

S_FRB_0728 S_FRB_0790 S_FRB_0809 S_FRB_0810 S_FRB_0813