Ian Boons wint de mini-Masters in Bonheiden

Ian Boons wint de mini-Masters in Bonheiden
Bij het Hippisch Centrum C&M staat alles sinds afgelopen donderdag in het teken van de jaarlijkse Euro Regio. Gisteren won Ian Boons er de mini-Masters met Espoir. Van de 15 deelnemers wisten er drie combinaties de vier omlopen te overleven om nadien in een barrage te strijden om de overwinning.
Daarin bleef Boons met Espoir als enige foutloos.
Yente Iwens en Binky werden tweede voor Lotte De Boeck en Chelsea.

De 1m20 proef werd er gewonnen door Melissa Laenen met Firenzo van de Withoeve. Steve Auwers en Extreme volgden op de tweede plaats. Voor Anne De Doncker en Hitoya LCS was er een derde plaats.
De top vijf werd vervolledigd met Stijn Van Gorp (Katharina Van Tallaert) en Stefanie Schleper (Cordina S).

Een dag eerder was Gauthier Soete de beste over een hoogte van 1m20. Hij kon daarvoor rekenen op Cesar des Bruyeres Z. Stephanie Goemaere en Topaas D'Eduouard Joly eindigden op de tweede plaats. Steve Auwers werd dit keer derde met Checker. Melissa Laenen (Firenzo van de Withoeve) en Christophe Deraedt (Scala vd Hunter) werden vierde en vijfde.

Op donderdag won Kelly Janssens de 1m10 reeks met Diva. Zij waren sneller dan Anne De Doncker (Gazelle van Moretus) en Dylan Van Belle (Cequitta W Z). Rhune Lambrecht reed Belly's van het Geinsteinde naar de vierde plaats. Op de vijfde plaats kregen we Albert Smit met Jostieband.