Hendrik Denutte man in vorm in Moorsele

Hendrik Denutte man in vorm in Moorsele
Dat Hendrik Denutte afgelopen zaterdag de Grand Prix in Moorsele won kon je eerder dit weekend al lezen op Equnews. Maar naast de Grand Prix werden er vorig weekend nog verschillende andere reeksen verreden in het Zilveren Spoor.

In de 1m30 proef van zaterdag was de winst voor Jan Claeys met Charmeur van het Kloosterhof. Hendrik Denutte en Shaia de Macheco eindigden op de 2e plaats. Denutte werd ook nog 4e met Fikke van de Kranenburg. Voor Joris Vergauwen was er een 3e plaats met Zilverstone M. Valere Cogniot en Oxus de Reis namen de 5e plaats voor hun rekening.
Op vrijdag won Denutte deze reeks met opnieuw Shaia de Macheco. Bart Clarys werd 2e met Heike Ter Linden onder het zadel. Philippe Vandoorne en Cumantin van de Hacienda eindigden hun rit op de 3e plaats. De top 5 werd vervolledigd met Vincent Lambrecht (Zafira) en Beau Vandousselaere (Laetitia).

In de 1m25 reeks was het opnieuw Denutte die domineerde. Hij werd 1e met Quistello van de Helle en 2e met Uniek. Bart Clarys reed Best Mix Gloria naar de 3e plaats. De 1m20 reeksen werden gewonnen door Bart Clarys (Heike ter linden) en Patrick Varlet (Gemmes).

Klik hier voor alle uitslagen.

Klik hier voor alle foto's van Martine Tandt.