Sanne Kielenstyn: "Vandaag was niet onze dag, helaas"

Sanne Kielenstyn: "Vandaag was niet onze dag, helaas"
De Belgische kampioene bij de Young Riders, Sanne Kielenstyn hield afgelopen weekend voor Equnews een dagelijkse blog bij vanop de CDIO in Saumur. Zij verdedigde daar ons land samen met de rest van het Belgische team in de landenwedstrijd van de Young Riders. Hier is haar slotblog van zondag.

"Vandaag was niet onze dag, helaas! Zoals altijd ben ik Ace weer gaan voeren om 7u. Hierna heb ik een Belgische ponyruiter geholpen met losrijden voor de kür. Toen zij klaar was met rijden zijn we alle spullen gaan inpakken in ons huisje.

Na het inpakken ben ik Ace gaan klaarmaken voor de kür op muziek. Met het losrijden liep hij super fijn! Hij was heel ontspannen en deed alle oefeningen heel makkelijk, tot dat ik in de ring kwam. Met binnenkomen verschoot hij van iets achter hem, waardoor hij de hele proef super gespannen was en het heel moeilijk was om hem rond te sturen. Ik kreeg 64% voor de kür.

Nu zijn we weer onderweg naar huis, we hebben nog een lange reis voor de boeg van ongeveer 800 km. Nu krijgt Ace een weekje rust en dan gaan we weer hard trainen voor Compiegne.

Ik wil graag nog mijn sponsors Horseworld Merksplas en Montar bedanken. Ook bedankt aan mijn trainer Wim Verwimp voor alle hulp."

Sanne Kielenstyn_blog