Laurence Roos: "Stiekem had ik gehoopt dat we wat hoger waren geëindigd"

Laurence Roos: "Stiekem had ik gehoopt dat we wat hoger waren geëindigd"
Afgelopen weekend vond in het Duitse Hagen het Europees Kampioenschap dressuur voor de U25 plaats. Laurence Roos was de enigste Belgische deelneemster op dit EK. Zij was dan ook onze gastblogster dit weekend. Ze vertelde ons elke dag over haar avonturen daar in Hagen.

In haar afsluitende blog die ze ons gisterenavond nog stuurde, vertelt ze over de laatste wedstrijddag:

"Hey,

Vandaag was de allerlaatste dag in Hagen. De Freestyle werd in de namiddag gereden. De beste 18 van gisteren mochten deelnemen.

Met het inrijden was het moeilijk om de aanleuning in orde te krijgen maar net op tijd was het toch gelukt. We reden de arena binnen en ik werd samen met Fil Rouge één met de muziek. Het ging zo goed. Ik sloeg na het afgroeten even een vreugde kreetje. Het was bang afwachten voor de scores van de anderen. Ik had een beetje pech met de loting van de startlijst, want alle kleppers mochten na mij starten. Na de pauze gingen de punten nog een stuk hoger. Maar met 74.78% was ik al super blij. We zijn op dezelfde plaats geëindigd als gisteren. Stiekem had ik gehoopt dat we wat hoger hadden geklommen.

Ik verlaat dit EK met een zeer goed gevoel. We gaan samen nog een mooie weg tegemoet. Nu rijden we terug richting huis waar Fil Rouge en ik even gaan genieten van 2 weken vakantie. We gaan zometeen nog even naar ons kersverse veulentje kijken dat gisteren is geboren.

De volgende wedstrijd zal in Aken zijn.

Tot de volgende!"

IMG_1543IMG_1547