Jos Verlooy: "Ik kreeg een echte pechfout"

Jos Verlooy: "Ik kreeg een echte pechfout"
De Gucci Paris Masters kenden gisteren hun einde met de Grand Prix. Jos Verlooy was het voorbije weekend in Parijs onze gastblogger. In zijn laatste deel blikt hij terug op zijn deelname.

Ik ben deze ochtend opgestaan en heb eerst mijn koffers gepakt. Na het ontbijt ben ik Domino gaan los rijden, hij voelde goed en fris aan. Om 15 uur was het tijd voor de Grote Prijs. Tijdens de verkenning vond ik het een hoge maar goed gebouwde proef waar overal fouten konden gemaakt worden. Ik had startnummer 22 en kon dus nog naar enkele kijken.
Tijdens de omloop voelde hij super aan maar op de plank kreeg ik een echte pech fout en daarna naar de laatste dubbel verkoos ik 7 galoppasen te doen, waardoor ik iets te dicht aan de eerste kwam. Na afloop had ik het toch beter in 6 gedaan. Maar ik was heel blij hoe hij sprong, volgende keer meer geluk zeker... Nadien ben ik naar de barrage gaan kijken om mijn collega's te steunen. Gregory kreeg ook een echte pech fout tijdens zijn barrage. Maar Constant, weer een top ronde en daarmee eindigde hij op een derde plaats. Daarmee was ik heel blij voor hem. Ik kijk nu uit naar de Wereldbeker in Londen binnen 2 weken.